Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

BabyBloom Healthcare BV, 28e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

's Werelds liefste couveuse voor baby, ouder en medisch personeel

De BabyBloom couveuse is 's werelds eerste kind- en oudervriendelijke couveuse die ook nog eens ergonomisch verantwoord werken mogelijk maakt. De couveuse is ontwikkeld vanuit de huidige visie op neonatologie. In bestaande couveuses worden baby's blootgesteld aan teveel licht en geluid, zowel vanuit de couveuse zelf als vanuit de afdeling waar de couveuse staat. De BabyBloom couveuse is de stilste couveuse ter wereld en is uitgerust met een licht en geluidwerende kap. De baby wordt zo beschermd tegen prikkels die stress veroorzaken en de hersenontwikkeling verstoren.

Couveuse kan over het bed van de moeder geschoven worden

Uniek is ook dat dit de enige couveuse is die over het bed van de moeder geschoven kan worden. Zo kan een moeder die aan bed gebonden is veel beter contact maken met haar kindje; belangrijk voor de hechting van ouder en kind. De couveuse is uitgerust met armsteunen, een vrije ruimte onder de couveuse en een uitgebreide hoogtestelling. Hierdoor kan iedereen in een ergonomisch verantwoorde houding werken. Geen nek-, rug- of schouderpijn meer voor ouders of medisch personeel. Verpleegkundigen kunnen zittend werken en ouders kunnen beter contact maken.

Vormgeving

De BabyBloom couveuse heeft een vriendelijke vormgeving en wordt in verschillende kleuren en prints uitgevoerd. Hierdoor ligt de focus op het kindje, in plaats van de medische technologie.

BabyBloom Healthcare BV

Leiden

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact