Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Axual, 25e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Maak van je bedrijf een real-time bedrijf

Real-time is altijd beter dan achteraf. Real-time interactie met je klanten bijvoorbeeld. Of real-time dataverwerking, real-time fraudesignalering, en ga zo maar door. Hierdoor speel je sneller en beter in op ontwikkelingen in de digitale wereld. Axual maakt dit mogelijk met hun platform voor real-time verwerking van datastromen.

Apache Kafka

Het Axual platform is gebouwd op een stevige basis, namelijk Apache Kafka. Dit is een open source platform, bewezen technologie en oorspronkelijk ontwikkeld door LinkedIn. In gebruik bij veel bekende bedrijven zoals eBay, Netflix en PayPal. Het verzamelen, verwerken en analyseren van data is steeds belangrijker voor veel bedrijven. Dit wil je graag zo snel mogelijk, liefst real-time doen. In sommige sectoren is dit zelfs cruciaal. Denk aan real-time sensordata over waterstanden, financiële transacties of het real-time delen van data op vliegvelden.

Data real-time beschikbaar

Met het Axual platform kunnen data en alle gebeurtenissen op basis van die data real-time gedeeld worden tussen systemen maar ook tussen bedrijven. Het Axual platform zorgt ervoor dat dit op een veilige en schaalbare manier gebeurt. Sinds kort biedt Axual haar platform ook via de cloud aan. Nu kan het Utrechtse bedrijf ook beter klanten buiten Nederland bedienen. Zo kunnen steeds meer bedrijven profiteren van het Axual platform om altijd real-time hun datastromen te verwerken.

Nieuwe partners

"Deelname aan de KVK Innovatie Top 100 2019 en alle daaruit volgende communicatie heeft Axual zeker geholpen bij het vinden van nieuwe klanten en nieuwe partners. Axual heeft e.e.a. opgenomen in presentaties, mails & RFP's. Axual neemt graag weer deel in 2020."

Kees Boekel, Axual

Axual

Logo AxualUtrecht

Twitter LinkedIn

Website

Grafische weergave van snelheid

Teamfoto Axual

Team Axual

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact