Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Arion Holding BV, 64e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

De revival van het washandje

Arion bezorgt het ouderwetse washandje een tweede leven. Zij ontwikkelden speciaal voor mensen met incontinentie de Swash Perineum Gloves en Wipes. Ze zijn eenvoudig te gebruiken door de verzorger en bovendien erg comfortabel voor de patiënt. Het gebruik verkleint de kans op ontsteking van de huid (Incontinence Associated Dermatitis) en leidt aan de zorgkant tot meer efficiëntie.

Drie-in-één

De huid reinigen, verzorgen en beschermen in één handeling. Dat is de succesformule van de Swash Perineum washandjes en wasdoekjes. De combinatie van producten zorgt voor een vereenvoudiging van de verzorging bij incontinentie en er zijn minder handelingen nodig. De washandjes en –doekjes zijn geïmpregneerd met een huidbeschermende lotion met 3% Dimenthicone. Deze olie op basis van silicone laat een dunne laag achter op de huid. Daarmee is de huid beschermd tegen irritatie van vocht dat van urine en ontlasting af komt. De lotion is niet afsluitend zodat de huid nog steeds kan ademen. Het gebruik van de 3-in-1 incontinentieproducten is aantoonbaar hygiënischer, beter voor de huid en beduidend comfortabeler voor de patiënt en verzorger. Het bespaart ook waardevolle tijd en materiaalkosten.

Marktleider

Arion is gericht op het produceren van simpele en betaalbare oplossingen voor zorghulpmiddelen in de internationale medische markt. Zij zijn marktleider in Nederland en willen verder doorgroeien in Europa volgens hun SMILE concept: Socially responsible, Market driven Innovative, Leading, Energetic. Sinds 4 jaar heeft het bedrijf een eigen productiefaciliteit.

Arion Holding BV

Logo Arion Holding BV Heerlen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Swash Perineum Gloves en Wipes

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact