Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Admesy BV, 30e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Kleur en licht meten zoals onze ogen dat doen

Admesy ontwikkelt en produceert apparatuur voor kleur- en lichtmeting. Hun apparaten worden gebruikt bij R&D en de industrie. De nieuwste vinding van Admesy is het Atlas 2D Spectral Vision System. Dit systeem is inzetbaar bij het testen van displays die draaien op LED technologie.

Combinatie van functies

De kracht van de Atlas is de combinatie van twee instrumenten: een kwalitatief hoogwaardige camera en een dito spectrometer. De camera maakt beelden, de spectrometer meet de eigenschappen van licht. Hierdoor is het mogelijk om van een beeld de spectrale data en luminantie per pixel na rekenen. Dit levert zeer nauwkeurige informatie over kleur en licht op. Het nieuwe meetprincipe vervangt bestaande dure meetsystemen op basis van filterwielen. Het Atlas 2D Spectral Vision System is goedkoper, werkt sneller en is eenvoudiger te bedienen en te integreren. Admesy heeft het nieuwe instrument vanaf de basis zelf ontwikkeld. Van een goede optische setup tot een nieuw meet-algoritme en de juiste software. Het resultaat is dat het Atlas 2D Spectral Vision System metingen kan uitvoeren met een kwaliteit die vergelijkbaar is met de capaciteiten van het menselijke oog.

Azië

Naast de vestiging in Ittervoort heeft Admesy sinds 3 jaar ook een vestiging vlakbij Seoul. Zo zitten zij dichter bij hun Aziatische klanten. Admesy is een snelgroeiend bedrijf. De laatste jaren stonden zij in diverse ranglijsten van goed presterende ondernemingen zoals de FD Gazellen en Deloitte Fast 50.

Admesy BV

Logo Admesy BV Ittervoort

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Atlas 2D Spectral Vision System

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact