Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ARPO BV, 22e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Compacte mobiele drukreiniger

De Mountainbike schoon krijgen na een intensieve tocht? Gebruik op de camping op de boot of in het veld? De Aqua2go PRO komt dan goed van pas. Het is een handige, milieuvriendelijke drukreiniger die modder, klei, stof, zand en zout eenvoudig wegspoelt. Het Helvoirtse ARPO is een gespecialiseerde groothandel in reinigingsapparatuur en zorgde voor de doorontwikkeling van dit apparaat.

Compact

ARPO BV heeft met hun nieuwe product voortgebouwd op bestaande reinigers. Slim en pragmatisch. Zo is het formaat handzamer gemaakt waardoor de Aqua2go PRO overal inzetbaar is. Het belangrijkste nieuwe element is de oplaadbare Lithium accu waar het apparaat op werkt. Daardoor is geen vast stroompunt nodig om het apparaat te kunnen gebruiken. Ook is een waterreservoir toegevoegd, zodat een vaste watervoorziening niet nodig is. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld rechtstreeks uit een rivier of meer water door het apparaat aan te laten zuigen. Alle verbeteringen zorgen ervoor dat het apparaat mobiel, dus ook in het veld, te gebruiken is. De Lithium accu is tevens een zaklamp met powerbank met USB voor eventueel uw telefoon of andere apparatuur. Tenslotte is de Aqua2go PRO door de goede vormgeving gemakkelijk te hanteren. Inmiddels is het product breed in de markt gezet en heeft ARPO het prijstechnisch aantrekkelijk weten te maken. Met het product heeft de groothandel handig gebruik gemaakt van haar kennis van de markt voor reinigingsapparaten om een nieuw product te lanceren.

Webshop

De producten uit het assortiment van ARPO BV worden in hun webshop aangeboden. Zij hebben een eigen servicedienst die klanten ontzorgt met het onderhoud van de apparaten.

ARPO BV

Logo ARPO BV Helvoirt

 Website

Aqua2go PRO drukreiniger

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact