Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

12Build, 97e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

12Build: werkportaal voor de bouwsector

Website 12Build.com noemt zich inmiddels de standaard als het gaat om het koppelen van vraag en aanbod in de bouwsector. Aannemers kunnen er op zoek naar onderaannemers en filteren daarbij op criteria als aantal werknemers, omzet, afstand tot werk en belangrijke certificaten. Zo kunnen de bouwspecialisten worden gevonden die het best aansluiten bij een project. Binnen de site is het eenvoudig om offertes aan te vragen en met elkaar te vergelijken. Daarnaast is er in het portaal onderlinge communicatie mogelijk. Het bedrijf stelt zich als doel om die communicatie leuker en efficiënter te maken, van offerte tot en met uitvoering.

Meer offertes

12Build.com zegt in minder tijd meer relevante offertes op te leveren, door dit proces te optimaliseren. Hoofdaannemers houden zo zelf meer tijd over om te besteden aan bijvoorbeeld bouwmethodiek en producten.

40% van de bouwomzet

Volgens het bedrijf loopt inmiddels meer dan 40 procent van de bouwomzet in Nederland via 12Build.com. De database is gevuld met bijna 200 hoofdaannemers en een kleine 50.000 onderaannemers die meer dan een half miljoen offertes hebben verstuurd. De gegevens bevinden zich in de cloud, waardoor er geen lokale installatie van software nodig is. Bouwspecialisten kunnen zichzelf adverteren door tegen betaling hoger in de lijst met resultaten te komen.

12Build

Logo 12Build Rijssen

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact